Bilglas Uppsala

Vi reparerar och byter bilrutor

Tjänster & Produkter

Glasmästeri är mer än reparation och byte av bilglas. Vi har glasjour för fönsterrutor i hem och företagslokaler och kan även erbjuda ett brett utbud av annat glasmästeri.

Nya fönster för mer trivsel

Att byta fönster kan hjälpa dig att spara pengar på uppvärmningen och även ge ett bättre inomhusklimat tack vare den förbättrade isoleringen. Vi levererar alumininumfönster från Maximal Fönster och träfönster från Sunnerbo Fönster. Kontakta oss gärna för att få en utvärdering av kostnaden för byte av fönster i din bostad eller lokal och för att få en beräkning av hur mycket energi du kan spara med nya fönster.

Mörkt och murrigt inne? Genom att slå upp delar av en vägg och sätta in större glasväggar kan du få in mer ljus som helt förändrar karaktären i dina rum. Att byta till större fönster ger också nya möjligheter att gestalta din innemiljö på nya sätt. Vi kommer gärna ut och tittar hos dig för att ge ett förslag på hur du kan få in mer ljus.

Andra spännande glasprodukter för utomhusbruk är vindskydd i glas och uterum. Vi erbjuder vindskyddet Cit i Lä som är ett vindskydd i glas som ger dig fri sikt och möjlighet att steglöst ställa in höjden på vindskyddet. En unik och snygg lösning som ger dig extra trivsel på din balkong eller terrass. Om du funderar på ett uterum eller en inglasning monterar och säljer vi produkter från Expodul som gör snygga och praktiska lösningar för alla slags hus och lägenheter.

Unika lösningar för inredning

Vi har hjälpt ett flertal kunder att skapa snygga och unika inredningslösningar. Glas är ett flexibelt material som kan användas till så mycket mer än fönster. Vad sägs om ett stänkskydd i glas till din diskbänk, en skiljevägg till kontoret, ett trappräcke i glas eller varför inte hela trappsteg som är genomskinliga? Hör av dig till oss så visar vi gärna exempel på vad vi har gjort åt tidigare kunder och kan ge dig förslag på lösningar som gör ditt hem, ditt kontor eller din butik till något helt unikt.

Solfilm & Dekorfilm

Solfilm, fastighetsfilm och designfilm utgör utmärkta verktyg som kan användas för att stänga stark sol eller nyfikna blickar ute. I lokaler och bostäder med stora glaspartier hjälper solfilm till att reglera innetemperaturen utan att skymma sikten märkbart. Den kan även hjälpa till att skydda inredningen från blekning.

Fastighetsfilm och designfilm kan användas i reklamsyfte - till exempel genom att trycka eller skära ut logotyper och kampanjtext i dem. Frostade filmer eller film med mönster kan enkelt skapa en privatsfär, till exempel om du har fönster mot en gångväg eller vill skapa ett avskilt rum på ett kontor med glasväggar. Vi har film i ett mängd olika färger och utföranden. Kontakta oss så visar vi prover och kan ge exmpel på lösningar som skulle kunna passa hos dig.

 

Behöver du laga ett stenskott, en spricka eller byta en bilruta?